Ako Vám pomôže Cargoclub

Sme profesionálni dopravcovia tak ako Vy. Sme si preto vedomí, ako je dôležité vedieť sa spoľahnúť na zodpovedných partnerov a zároveň s nimi efektívne komunikovať.

Ako dlhoroční prepravcovia sme preto vytvorili Cargoclub - online aplikáciu na zefektívnenie a urýchlenie komunikácie pri doprave. Z vlastných skúseností iste viete, že celkom samostatne fungujúca firma v oblasti logistiky prakticky neexistuje - v praxi je dôležité práve dobré spojenie s inými zodpovednými dopravcami. Nehovoriac o všetkých drobnostiach, ktoré môžu na poslednú chvíľu zmeniť dopredu premyslené plány a vytvoriť problémy, ktoré treba čo najrýchlejšie riešiť. Prestoje nie sú nežiadúce len kvôli časovému predĺženiu vykonania transportu, ale môžu mať aj negatívny ekonomický dopad na Váš biznis. Inak povedané, základom je mať množstvo kontaktov, možnosť spoľahnúť sa na ne a všeobecne rýchla komunikácia.

Naša aplikácia Vám v tomto ohľade ponúka niekoľko výhod. Tie sú nasledovné:

Komunikácia

Predstavte si situáciu kedy potrebujete realizovať transport, no nemáte dostupné žiadne vozidlá. Musíte sa preto spoľahnúť na iných dopravcov - buď oslovíte tých ktorých poznáte, alebo nájdete nových, pričom častokrát sa stačí spoľahnúť na menších dopravcov. Niektorí menší dopravcovia často ani nemusia mať svoje vlastné webstránky, a tak ich môžete ťažšie nakontaktovať. Potom môže byť problém samotná komunikácia o ponuke. Nie vždy sa dá všetko vybaviť priamo cez internet alebo telefonicky.

S Cargoclubom je to jednoduchšie. V rámci neho môžete bez problémov vytvoriť svoju ponuku, ktorú uvidia všetci ostatní dopravcovia v Cargoclube. Rovnako si môžete prezerať existujúce ponuky od ostatných dopravcov. Či už reagujete na ponuku Vy, alebo iní užívatelia odpovedajú na tú Vašu, vždy ide o priamu komunikáciu medzi záujemcom a zadávateľom. V prípade, že dôjde k zhode, nie je nič jednoduchšie ako kliknúť na “akceptovať” a transport sa môže začať! Všetko máte online a na jednom mieste.

Partnerské siete

V oblasti logistiky je dôležité mať partnerov. Už úspešnou registráciou do Cargoclubu sa stávate členom stále sa rozširujúcej siete dopravcov. Či už budete s niekym spolupracovať alebo nie, všetci užívatelia sú potencionálnym zdrojom rastu Vašej osobnej partnerskej siete.

Samozrejme nie je dôležité iba množstvo kontaktov, ale aj možnosť sa na ne spoľahnúť. Všetci užívatelia v rámci Cargoclubu sú nami pri registrácií dôkladne overení. Základné údaje každej firmy si môžete prezrieť na jej profile, kde môžete jej zástupcov zároveň kontaktovať aj mimo priamej ponuky.

Je na Vás ako si budete počínať, ale všetko potrebné máte v Cargoclube na jednom mieste - prehľadne a elegantne. Cargoclub obsahuje aj dodatočné funkcie ako párovanie ponúk či kilometrovník, ktoré Vám môžu pomôcť pri plánovaní. Staňte sa súčasťou Cargoclubu - súčasťou rýchlo rastúcej siete európskych dopravcov! 

Webstránka vytvorená v Exile